Az OTP Fáy Alapítvány által meghirdetett „Mesterkulcs digitális pénzügyi verseny” általános iskola 5-6. évfolyam kategóriájában győztesként 100000 Ft támogatásban részesült a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola 5.b osztálya, melyet osztálykirándulás szervezésére fordíthatnak. Minden osztály kapott színvonalas és aktív részvételéért 2 csomag Banking kártyajátékot.

A diákok a tanév során stream előadáson vettek részt, e-learning tananyagokat dolgoztak fel, melyekhez kapcsolódóan online feladatsorokat oldottak meg. Ezek mellett egy projektmunkát is kellett készíteniük a fenntarthatósághoz, fenntartható gazdasághoz kapcsolódóan. A feladatsorok és az elkészült projektmunkák értékelése után a sok versenyző csapat közül a 5. b osztály került ki győztesen. Az Év pedagógusa díját Hajdu-Mazák Erika tanárnő kapta meg.👩‍🏫🎖

2023. június 1-én ünnepélyes keretek között került sor az OTP Fáy Alapítvány Oktatási és Innovációs Központjában Budapesten. Az eseményen felszólalt dr. Aáry-Tamás Lajos oktatási ombudsman és Azurák Csaba, az Alapítvány kuratóriumi tagja is, akik Csejtei Ildikóval, az Alapítvány ügyvezetőjével együtt adták át az Év pedagógusa díjat és a Mesterkulcs digitális pénzügyi verseny győztes osztályainak nyereményét.

Szívből gratulálunk!🥰👏